Body-Shape & zumba fitness

Body-Shape

De naam zegt het al! Body-Shape is werken aan je lichaam, iedere week een andere les voor de afwisseling. Elementen uit Powerpump, Steps en Aerobis worden gebruikt om deze les iedere week weer tot een uitdaging te maken! De les begint met een warming-up: bewegen op muziek, vervolgens worden er oefeningen gedaan met (of zonder) behulp van halters met verstelbare gewichten. Waardoor alle spieren en spiergroepen in het lichaam worden getraind.
Afwisselend worden dynamische en statische grondoefeningen gedaan. Zodat de gehele lichaamsconditie verbeterd en je figuur er daardoor een stuk beter uit ziet.
Het doel van Body-Shape is dat de training gericht is op de spieren in je lichaam: uithoudingsvermogen en weerstandstraining.

 

Zumba fitness

Nog steeds een hit! Zumba, deze oorspronkelijk van Colombiaanse afkomstige les staat in het teken van (snel bewegen) door middel van dansen en plezier hebben! En is gebaseerd op de Latijns-Amerikaanse dans Samba, Salsa, Merengue, Cumbia, Mambo, Reggaeton en meer. Alles wordt in de strijd gegooid om er een top les van te maken. Ieder liedje heeft zijn eigen dansje en wordt een aantal weken herhaald dat erg verslavend werkt. Onze lessen  zijn gevarieeërd en zeer goed voor de conditie.
Bij Zumba worden fitness oefeningen op muziek gedaan, dit is te vergelijken met aerobics.
Zumba is goed voor conditie verbetering, spierversteviging en voor afslanken.

De danspasjes zijn niet zo heel erg moeilijk, en een ieder kan op eigen niveau meedoen.
Omdat Zumba vrij intensief is, is gemakkelijkste sportkleding het fijnste. Bijvoorbeeld een trainingsbroek of korte broek, t-shirt en sneakers met niet te veel profiel.

Kom op dinsdagavond om 19:50 uur en ontdek hoe leuk en effectief Zumba is!